Installera Solpaneler & Solceller i Stockholm

Allt inom elarbeten i Stokholm

Funderar ni på att investera i solceller? BLST Elektriska är en certifierad solcellsinstallatör som monterar, byter och renoverar solpaneler till privata hushåll, företag, lantbrukare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Instal kan hjälpa er med allt: från projektering, felsökning till färdiga installationer samt serviceavtal.

Fördelarna med solenergi

Solceller och solfångare kan idag användas av både större fastighetsägare / företag men även privatpersoner har förstått fördelarna med att gå över till grön energi och använd solceller för att producera sin egen el. Det är både bättre för miljön och för plånboken.

Vi erbjuder totalentreprenad

Vi är en totalentreprenör och hjälper er med allt: från projektering, felsökning till färdiga installationer samt serviceavtal. Vi kommer gärna förbi och kikar på fastigheten och diskuterar bästa alternativet till just er.

Behöriga solcellsinstallatörer

När ni anlitar BLST Elektriska för solcellsmontering kan ni vara säkra på att det går rätt till. Samtliga av våra elektriker är certiferade för installation av solceller.

Nyfiken eller frågor? Ring oss idag!

Varmt välkommen att kontakta oss på 070-766 4550 eller använt kontaktformuläret till höger. Hör av dig till oss, så diskuterar vi jobbet och ger dig en gratis offert.

blst

Vi erbjuder totalentreprenad

Vi hjälper er med från projektering, felsökning till färdiga installationer samt serviceavtal av er laddstople. Vi kommer gärna förbi och kikar på fastigheten och diskuterar bästa alternativet till just er.

Behöriga elektriker

När ni anlitar BLST Elektriska för installation av laddboxar kan ni vara säkra på att det går rätt till. Samtliga av våra elektriker är certifierade för installation av laddstolpar.

Funderingar eller vill bolla ideér? Kontakta oss idag!

Varmt välkommen att kontakta oss på 070-766 4550 eller använt kontaktformuläret till höger. Hör av dig till oss, så diskuterar vi jobbet och ger dig en gratis offert.

Kontakta oss