Installera Laddstolpar & Laddboxar i Stockholm

Funderar du på att installera en laddstolpe till er elbil privat eller för ditt företag? BLST Elektriska är certifierade elektriker som monterar, byter och renoverar laddboxar, laddstoplar och laddstationer till privatpersoner, företag, lantbrukare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Har du en elbil? Spara pengar med egen laddsstation

Elbilar har blivit väldigt populärt under senaste åren. Det finns många fördelar med detta, men för att få ut så mycket som möjligt av det är det en bra idé att installera en egen laddsstation till uppfarten eller parkeringsplatsen – då kan ni i föreningen eller som privatpersonladda säkrare och mer effektivt, och behöver inte förlita dig på allmänna laddboxar.

Vi erbjuder totalentreprenad

Vi hjälper er med från projektering, felsökning till färdiga installationer samt serviceavtal av er laddstople. Vi kommer gärna förbi och kikar på fastigheten och diskuterar bästa alternativet till just er.

Behöriga elektriker

När ni anlitar BLST Elektriska för installation av laddboxar kan ni vara säkra på att det går rätt till. Samtliga av våra elektriker är certifierade för installation av laddstolpar.

Funderingar eller vill bolla ideér? Kontakta oss idag!

Varmt välkommen att kontakta oss på 070-766 4550 eller använt kontaktformuläret till höger. Hör av dig till oss, så diskuterar vi jobbet och ger dig en gratis offert.

blst

Kontakta BLST Elektriska

Vi har mycket stor erfarenhet av alla typer av eljobb, och hjälper dig gärna med att få det du behöver utfört.


  Referensprojekt

  blst

  Utövägen Nacka
  Elstolpsinstallation 10 st Zaptec Pro

  blst

  Brf Tivoli, Tivolivägen Hägersten
  Installation Elbilsladdare 6 st Zaptec Pro

  Se fler referenser här